B.B.K.S.F.I.

Nieuw logo van BBKSFI, de beginnersband van de Koninklijke Stadsfanfaren

Welkom bij B.B.K.S.F.I.

Vanaf de leeftijd van +/- 9 jaar kunnen de allerjongsten nu ook reeds aan de slag binnen de Koninklijke Stadsfanfaren Izegem. De allerkleinste beginners musiceren in Beginners Band Koninklijke Stadsfanfaren Izegem  (B.B.K.S.F.I.) o.l.v. Willem Maertens, en zetten hun eerste stappen in het samenspel op speelse wijze.  De werken die door BBKSFI gespeeld worden zijn aangepast aan de muzikale vorming van de leden en stelselmatig wordt een trapje hoger gekozen, er wel voor zorgend dat alle leden kunnen volgen.  Muziek spelen vergt immers oefening en zelfs al speelt men langere tijd dezelfde eenvoudige stukken, toch steekt men er altijd wat meer van op. Naast de wekelijkse repetities op zondag (vanaf 09.45 uur tot 10.30 uur) organiseren wij af en toe een optreden waar ouders, grootouders en familieleden genieten van het kunnen van onze jongste leden. Ben je geïnteresseerd om lid te worden, aarzel dan zeker niet contact op te nemen. Je kan ons een berichtje sturen met de contactpagina.

Flyer jeugdconcert : Hibike - Reis door Azië
Datum: 
zaterdag, 10 oktober, 2020
Plaats: 

Auditorium Art'iz

Jeugdconcert - HIBIKE Reis door Azië - NIEUWE DATUM

De jeugd van de Koninklijke Stadsfanfaren Izegem neemt u mee doorheen de mysterieuze en spirituele taferelen van Azië. Een concert volledig in teken van het Verre Oosten!

Deuren open 19U. Concert 19U30.

Dirigenten

  • Euphonia; Gilles Demeurisse
  • BBKSFI: Willem Maertens
  • Drumband: Luc Vandeputte

Voorverkoop €6, aan de deur €8 (<12 jaar €3).

Kaarten verkrijgbaar bij de leden van de Koninklijke Stadsfanfaren Izegem of via mail naar info@ksfi.be.

Na het concert wordt u verwacht op een pittoreske, Oosterse markt in de inkomhal van de muziekacademie. Hier kunt u genieten van verschillende Aziatische specialiteiten!

Foto van Willem Maertens, dirigent van de beginnersband van de stadsfanfaren

Dirigent Willem Maertens