BBKSFI

Met slechts een jaartje muzikale opleiding aan de muziekacademie kunnen de allerjongsten hun talenten reeds ontdekken in BBKSFI, het instaporkest van de Koninklijke Stadsfanfaren Izegem. 

Op een speelse en pedagogische manier zetten onze jongste muzikanten hun eerste stappen in het gezamenlijk musiceren en ervaren ze de kick van het samenspel. Dit is hun begin van een opwindende reis in de wereld van muziek!

 De repetities gaan steeds door op zondagochtend tussen 9u45 en 10u30.​

Louisa Declercq

Louisa startte op achtjarige leeftijd haar muziekopleiding aan de Academie voor muziek, woordkunst en dans te Torhout. Ze startte met saxofoonlessen bij dhr. Rik Vaneyghen. Na een tocht van tien jaar studeert Louisa af met “grootste onderscheiding” voor saxofoon en ensemble.

In september 2017 startte Louisa haar opleiding aan het Koninklijke Conservatorium te Gent. Daar studeert zij klassiek saxofoon bij dhr. Raf Minten, dhr. Koen Maas en dhr. Rik Vaneyghen. Ze werkte in 2022 haar studies af met grootste onderscheiding.

Louisa is actief als alt-, tenor- en baritonsaxofonist in het Houtlands Harmonieorkest Torhout en de Koninklijke Stadsfanfaren Izegem waarmee zij talrijke concerten en repetities verzorgt. Ze nam meermaals deel aan de wedstrijden “Vlamo Solistenwedstrijd” en het “Concours pour Jeunes Saxophonistes” te Dinant waar zij  mooie resultaten boekte en zelfs finales speelde.