Dubbelconcert St. Cecilia Grevenbicht-Papenhoven

Registraties zijn gesloten

Wij zijn verheugd om jullie uit te nodigen voor een magische avond vol harmonie en fanfare, gepresenteerd door twee uitzonderlijke en internationaal erkende ensembles. Op zondag 22 oktober bundelen de Koninklijke Stadsfanfaren Izegem en de Harmonie St-Cecilia Grevenbicht Papenhoven hun krachten in een uniek dubbelconcert.

Met trots en toewijding hebben ze zich een plek veroverd in de hoogste afdelingen in respectievelijk België en Nederland. Beide ensembles hebben indrukwekkende prestaties neergezet op het Wereldmuziekconcours te Kerkrade in 2022, zonder twijfel zijn hun muzikaliteit en passie onmiskenbaar.

Laat je betoveren door de meeslepende klanken en de harmonieuze samenwerking tussen deze twee toporkesten. Van sprankelende trompetten tot ontroerende klarinetten, dit concert belooft een diversiteit aan muzikale emoties te bieden. Een avond waar liefde voor muziek samensmelt met vakmanschap en artistieke uitmuntendheid.

Zorg dat je erbij bent op zondag 22 oktober om 15u in CC De Leest te Izegem om getuige te zijn van dit unieke samenspel tussen Koninklijke Stadsfanfaren Izegem en Harmonie St-Cecilia Grevenbicht Papenhoven.

Reserveer je plek via en bereid je voor op een betoverende avond vol muzikale verrassingen! 

Datum & Tijd
zondag oktober 22, 2023
15:0017:00 (Europe/Brussels)
Locatie

De Leest cultuurhuis

--De Leest cultuurhuis--
--De Leest cultuurhuis--
Krijg de routebeschrijving
Organisator

Koninklijke Stadsfanfaren Izegem

info@ksfi.be