Mowgli van de Wolvenhorde

Op 21 april gaf de Koninklijke Stadsfanfaren Izegem het beste van zichzelf tijdens hun familievoorstelling "Mowgli van de Wolvenhorde". Terwijl de fanfare zich ontfermde over het muzikale aspect, gidste verteller Bert Verbeke het publiek doorheen de jungle. 

Het verhaal van de jonge Mowgli, opgevoed door de wolven woekerde zich door De Leest. Van ongekende stiltes  tot een schetterende lach. Het verhaal nam iedereen mee doorheen een rollercoaster van emoties. 

De Stadsfanfaren kreeg de kans om de première te spelen van dit arrangement voor fanfareorkest. De componist Marc Goris, aanwezig bij de voorstelling, had lovende woorden over het totaalspektakel en de vereniging in het bijzonder. Niet enkel het arrangement was een première maar ook de fanfare waagde zich met deze familievoorstelling op nieuwe gronden.

KSFI wilde met deze voorstelling haar doelpubliek verruimen. Ze richtten zich niet alleen op jong en oud maar werkten ook met verschillende organisaties samen om andersvalide mensen en mensen in kansarmoede de mogelijkheid te geven om de voorstelling bij te wonen.

Om dit project te realiseren kreeg de Koninklijke Stadsfanfaren Izegem expliciete steun van de Nationale Loterij, Rotary Izegem en Stad Izegem. 


.
.


 

in KSFI
KSFI, KSFI 19 juni 2024
Deel deze post
Onze blogs
Archiveren